Vertrouwelijkheidsverklaring

Respect voor privacy

Curavi streeft ernaar uw privacy te beschermen. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, verstrekken, opslaan en beschermen.

 

Gegevensbeheerder: 

Curavi - info@curavi.be

 

De doeleinden van de verwerking 

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om contact met u op te nemen over uw aanbieding of bestelling, om problemen met bestellingen op te lossen, om vergoedingen of verschuldigde bedragen te innen, om u klantenservice te bieden of in verband met e-mailen. Wanneer we contact met u opnemen voor de hierboven beschreven doeleinden, kunnen we dit doen via e-mail, telefoon, post en mobiele meldingen.

 

De ontvangers of de categorieën ontvangers van de persoonsgegevens 

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om u in geval van dienst na verkoop in contact te brengen met onze leveranciers.

 

De duur van het bewaren van gegevens en de criteria die deze duur bepalen. Hoe lang bewaart u bijvoorbeeld de gegevens van de inzendingen van uw contactformulier? 

De gegevens die op het contactformulier worden verstrekt, zijn alleen bedoeld om opnieuw contact op te nemen met de klant. Ze worden niet bewaard na verwerking van het verzoek

 

Het recht van de bezoeker om toegang te vragen tot zijn persoonlijke gegevens van de controller, maar ook het recht op rectificatie, wijziging of verwijdering. De betrokkene heeft ook het recht om te verzoeken dat de verwerking die op hem betrekking heeft, wordt beperkt, of om bezwaar te maken tegen de verwerking van zijn gegevens. 

Stuur voor alle verzoeken een e-mail naar info@curavi.be

 

Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. 

De toezichthoudende autoriteit in België is de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

 

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om statistieken over het gebruik van onze website te verkrijgen. Deze statistieken zijn volledig anoniem en stellen ons in staat onze dienstverlening te verbeteren.